Ga naar de inhoud

Logistiek

Maatwerk en totaalconcepten

Bij Verhuur Remmerie zijn we beresterk in het leveren van complete feestoplossingen. We nemen all de zorgen uit handen, van het begin tot het einde van jouw evenement. We stellen al het nodige feestmateriaal voor je samen, verzorgen het vervoer naar je feestlocatie, bouwen alles op en zorgen na afloop voor het afbreken, schoonmaken en terugbrengen van alle spullen.

Met onze uitgebreide selectie aan tenten en feestmateriaal in diverse stijlen en in grote hoeveelheden, kunnen we elk type feest volledig aankleden naar jouw wensen: van de grootste verwarmde tent tot het kleinste koffielepeltje. Geen gedoe met verschillende leveranciers, want bij ons vind je alles onder één dak. En als je iets specifiek zoekt dat niet in ons assortiment zit, gaan we graag voor jou op zoek.

Feesten in stijl

Of je nu ruim van tevoren alles tot in de puntjes wilt plannen of last-minute spullen nodig hebt voor een spontaan feestje, bij Remmerie kan je altijd terecht. Van enkele bakken glazen voor een verjaardagsfeestje, een op maat samengesteld totaal concept voor een huwelijksfeest of bedrijfsevent, of grote aantallen huurmaterialen voor een festival, we hebben alles wat je nodig hebt. Je kunt bij ons al tot een jaar van tevoren boeken of op heel korte termijn een levering aanvragen.

Bovendien hebben we een neus voor trends en vertalen deze volop in ons aanbod. Zo vind je bij ons feestmateriaal gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, zoals robuuste steigerhouten meubels en prachtige tafelkeramiek, of luxueuze en Bohemian decoratie voor thematische (huwelijks)feesten. Ons assortiment biedt eindeloze mogelijkheden om jouw feeststijl te verwezenlijken.

Heb je moeite met kiezen of advies nodig? We nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken en langs te komen in onze showroom. Hier kun je ons uitgebreide assortiment bekijken en al je plannen en ideeën met ons bespreken.

Historiek

Sinds onze overname in 2015 van het verhuurbedrijf Remmerie, hebben we de afgelopen jaren aanzienlijk geïnvesteerd in nieuw verhuurmateriaal en een beresterke service. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de snelgroeiende evenementensector in Vlaanderen. Ons bedrijf past zich voortdurend aan de steeds veranderende wereld van feesten, events en festivals aan. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment huurmaterialen waarmee we aan de uiteenlopende behoeften van diverse doelgroepen kunnen voldoen en onze klanten de meest actuele en innovatieve feestervaring kunnen bieden.

Team Verhuur Remmerie

Ons team bestaat uit 18 vaste medewerkers en tal van enthousiaste freelancers en jobstudenten tijdens het drukke zomerseizoen. Dankzij deze dynamische mix kunnen we flexibiliteit, efficiëntie en stiptheid garanderen in al onze diensten. Of je nu een klein intiem feest of een grootschalig evenement plant, ons ervaren team staat voor je klaar met praktisch advies en perfect maatwerk bij de realisatie van jouw droomfeest.