Het kan!  

Kleine Jonathan die zijn tranen niet kan bedwingen omwille van het ontbrekende dierentuin-springkasteel, nonkel Patrick die in een dronken bui het aantal wijnglazen decimeert en zenuwachtige tante Rita die noodgedwongen rechtstaand haar portie ijstaart verorbert.

Het juiste feestmateriaal huren maakt of kraakt het communie- of lentefeest van je kroost. 

Bespaar jezelf dus de stress en relax: Ons feestteam staat paraat. Tafels in de hand. Huur bekers afgewassen. Bestek opgeblonken. 

Weg, zorgen

Meer en meer mensen toveren hun eigen achtertuin om tot lentefeest-locatie. Als feestfanaten juichen we elk feest- of event-initiatief toe. We geven je als partner-in-feestcrime graag een duwtje in de goeie richting. Richting die van een stressloos samenzijn:  

- Wij zetten het feestmateriaal niet gewoon af aan je voordeur. Nee. Ons team zet alles klaar. Millimeterwerk met een glimlach.

- Wanneer een stevige kater roet gooit in je opkuis-schoonmaakplannen, nemen wij die zorg uit jouw handen. Alle huurstoelen en huurtafels vinden terug hun weg naar onze camions. 

- Van sappig tomaat-mozzarella-prikkers tot parelwitte ijstaart. Een rijkelijk gevuld buffet zorgt voor gevulde maagjes maar ook een torenhoge afwas. Ons team wast graag af. De doekjes, borstels en sponzen liggen klaar. 

 

 

Het resultaat?

Jonge Jonathan die salto mortales demonstreert op het kleurrijke springkasteel, nonkel Patrick die zonder al te veel ernstige gevolgen wijnglazen omver stoot en tante Rita die even een food-siësta neemt in de hoek. Al zittend, uiteraard.

Voorbereiding is alles

Het communiefeest-seizoen komt eraan. Bij wie de festiviteiten thuis plaatsvinden, die start beter nu al met tellen. Hoeveel bestek ligt in mijn schoven? Hoeveel borden durf ik te serveren?  

Niet voldoende feestmateriaal? Verken hier ons aanbod. Liever geen stress? Geef ons een seintje